Vijesti / Crna kronika

POLICIJA JAVLJA

NAKON OČEVIDA Policija iznijela detalje i uzrok požara u staroj hali nekadašnje tvornice Bobić

NAKON OČEVIDA Policija iznijela detalje i uzrok požara u staroj hali nekadašnje tvornice Bobić
Facebook

Kako je utvrđeno očevidom, do požara je došlo u prostoru hale gdje su bile uskladištene pakirane otpadne boje, lakovi...

Izvijestili smo da je jučer, 25. rujna, oko 10.40 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio dojavu da je u Miškininoj ulici u Varaždinu izbio požar u dijelu hale za rušenje vlasništvo jednog poduzeća kojem je sjedište u Zagrebu.

Policija je u današnjem izvješću iznijela detalje događaja. 

Vezana vijest:

VATROGASCI NA TERENU POŽAR U MIŠKININOJ Gori stara hala nekadašnje tvornice Bobić, vatrogasci na terenu

- Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, DVD Biškupec, DVD Gornji Kućan, DVD Varaždin, DVD Gojanec, koji su i ugasili požar.

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji sa inspektorom zaštite od požara i eksplozija i državnim inspektorom za zaštitu okoliša.

Kako je utvrđeno očevidom, do požara je došlo u prostoru hale gdje su bile uskladištene pakirane otpadne boje, lakovi, mazut za otpremu na uništenje, a uslijed djelovanja otvorenim plamenom nepoznatog izvora te je došlo do zapaljenja plastičnih dijelova spremnika u kojima su se nalazile otpadne tekućine.

Tijekom požara nije bilo opasnosti za ljude i okolinu te nitko nije ozlijeđen. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno - javlja policija.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video