Vijesti / Crna kronika

Prometna u Cerju

DETALJI NESREĆE U petak je u Cerju Nebojse muškarac (43) automobilom naletio na biciklista i usmrtio ga

DETALJI NESREĆE U petak je u Cerju Nebojse muškarac (43) automobilom naletio na biciklista i usmrtio ga
Ilustracija

Zbog neprilagođene brzine kretanja, stanju ceste i gustoći prometa, prednjim desnim dijelom vozila udario je u stražnji kotač bicikla kojim je ispred njega u istom smjeru uz desni rub kolnika upravljao 51-godišnjak.

Policijska uprava varaždinska danas je izvijestila i objavila detalje o prometnoj nesreći s poginulom osobom koja se dogodila u petak, 13. rujna, oko 15 sati u Cerju Nebojse.

Vezana vijest:

Izvanredna vijest, policija, noć tragedija u susjedstvu SMRT NA CESTI U prometnoj nesreći kod Varaždina poginuo biciklist

Muškarac (43) upravljao je automobilom iz smjera Varaždina prema Ivancu. Zbog neprilagođene brzine kretanja, stanju ceste i gustoći prometa, prednjim desnim dijelom vozila udario je u stražnji kotač bicikla kojim je ispred njega u istom smjeru uz desni rub kolnika upravljao 51-godišnjak.

Vozač bicikla je od siline udara odbačen u desni cestovni jarak. Iako je na mjesto događaja odmah izašla hitna pomoć i biciklista prevezla u varaždinsku bolnicu, 51-godišnjak je preminuo u 15.50 sati.

Očevid prometne nesreće proveo je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu u suradnji s policijskim službenicima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video