Vijesti / Crna kronika

POŽAR U PRELOGU

VIDEO/FOTO Pedeset vatrogasaca lokaliziralo požar u Prelogu: 'Tinjalo je cijelu noć'

VIDEO/FOTO Pedeset vatrogasaca lokaliziralo požar u Prelogu: 'Tinjalo je cijelu noć'
Dario Horvat/Foto čitatelja

Međimurski vatrogasci cijelu su noć proveli u centru Preloga...

Oko ponoći, uz veliki napor vatrogasaca, lokalizairan je požar u Prelogu i tako je spriječeno širenje vatrene stihije na okolne zgrade, piše eMeđimurje.

BUKTINJA U PRELOGU Brojni vatrogasci borili se s požarom bivšeg skladišta POŽAR U PRELOGU Brojni vatrogasci borili se s požarom bivšeg skladišta

Vatra je izbila oko 21 sat na zgradi bivšeg skladišta poduzeća Međimurjeplet koje se nalazi u samom centru Preloga, na Trgu Slobode.

Županijski zapovjednik Mladen Kanižaj rekao je da je u borbi s požarom sudjelovalo 50 vatrogasaca. Tamo su bili članovi DVD-a Prelog sa dva navalna vozila, JVP Čakovec s dva vozila, DVD-a Donji Kraljevec također s dva vozila i DVD Cirkovljan s jednim manjim vozilom.

- U pripravnosti su bili još i vatrogasci iz Goričana i Podbresta. Požar je lokaliziran oko ponoći, dok su članovi DVD-a Prelog dežurali cijele noći te radi sigurnosti obilazili lokaciju koja je tinjala. Izgorjelo je krovište i deka od trstike - rekao nam je Kanižaj.

Na mjestu događaja bio je i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir  Kolarek.

- Ovo je najozbiljniji požar na području Grada Preloga u zadnjih dvadesetak godina -rekao je Kolarek.

Inspektor zaštite od požara Policijske uprave međimurske jutros je započeo očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti i radnje koje su dovele do ovog požara.


Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video