Vijesti / Crna kronika

Policija potvrdila

SEMAFORI NISU RADILI Teška nesreća u Međimurskoj, ozlijeđeno i dijete

SEMAFORI NISU RADILI Teška nesreća u Međimurskoj, ozlijeđeno i dijete
Varaždinski.hr/Policija

Čitatelji koji su u jutarnjim satima prolazili tim raskrižjem tvrde da semafori nisu radili od jutra.

Na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice u Varaždinu danas, 8. kolovoza, došlo je do prometne nesreće.

Vezana vijest:

Nesreća Koprivnička i Međimurska ulica VOZAČI, OPREZ! OZLIJEĐENO DIJETE Tri vozila sudjelovala u nesreći na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice, očevid u tijeku

Iz PU varaždinske potvrdili su nam da je jedno dijete ozlijeđeno. Još jedno pitanje povuklo se nakon nesreće, a tiče se semafora. Je li on bio u funkciji?

-  U vrijeme prometne nesreće semafor je bio van upotrebe. Nemamo zasad više informacija. Očevid će sve utvrditi. I uzrok prometne nesreće i ostalo – rekli su nam iz PU varaždinske.

Čitatelji koji su u jutarnjim satima prolazili tim raskrižjem tvrde da semafori nisu radili od jutra.

- U 9:15 sati, prolazila sam tim raskršćem, semafori ne rade ,sudionici prometa se totalno gube, ne znaju prometna pravila, ostali trube, stvaraju dodatnu nervozu... prometnog policajca nisam nigdje vidjela. Brz oporavak želim nastradalima!  - napisala je jedna čitateljica.

Drugi čitatelj je napisao.

- Prošao sam tim raskršćem oko 8:15, semafor nije radio, policijsko vozilo parkirano sa strane, policijski službenik sjedi u vozilu a na raskršću kaos, borba za prolaz kroz raskršće, vozači zbunjeni i svatko prolazi kak zna i umije. Ne čudi me da se dogodila saobračajka. Prometna policija ponovo zakazala tam gdje je bila nužno potrebna – dodao je čitatelj u komentar.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video