Vijesti / Crna kronika

OZLJEDE OPASNE PO ŽIVOT

NESREĆA U ČAKOVCU Motociklist (54) bori se za život, nesreću skrivio 77-godišnji vozač

NESREĆA U ČAKOVCU Motociklist (54) bori se za život, nesreću skrivio 77-godišnji vozač
PU međimurska

Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik, dok je motocikl u nastavku kretanja (klizanju) udario u zid obližnje obiteljske kuće

Jučer, 11. srpnja, oko 12 sati u Čakovcu u Preloškoj ulici u blizini raskrižja sa kolnikom Ulice dr. Vlatka Mačeka dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 54-godišnji motociklist.

- Nesreća se dogodila u trenutku kada se 77-godišnji vozač Renault Lagune, čakovečkih registarskih oznaka, s kolnog ulaza ispred obiteljske kuće, uključivao u promet na kolnik Preloške ulice. Pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom zbog čega je prednjim dijelom automobila udario u bočni dio motocikla, njemačke nacionalne oznake, a kojim je kolnikom Preloške ulice upravljao 54-godišnji vozač.

Motociklist je u tom trenutku obilazio zaustavljena vozila u namjeri da skrene ulijevo, prema kolniku Ulice  dr. Vlatka Mačeka. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik, dok je motocikl u nastavku kretanja (klizanju) udario u zid obližnje obiteljske kuće - kažu u policiji nakon očevida.Motociklist je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu. Prema zaprimljenoj obavijesti Odjela intenzivne njege, 54-godišnji motociklist zbog zadobivenih ozljeda opasnih po život prevezen je u Kliničku bolnicu Dubrava u Zagrebu na daljnje liječenje. 

- Zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 77-godišnjeg vozača osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - kažu u policiji.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!