Vijesti / Crna kronika

Zatvoreno suđenje

ŽUPANIJSKI SUD Nastavljeno suđenje Nuši Bunić (22): Optužena da je bivšeg ubola u vrat i ubila ga

ŽUPANIJSKI SUD Nastavljeno suđenje Nuši Bunić (22): Optužena da je bivšeg ubola u vrat i ubila ga
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Nikola Turek pao je u hipovolemični šok i zadobio moždani udar te je 17. lipnja 2017. preminuo u Općoj bolnici Varaždin.

Na županijskom sudu u Varaždinu danas je nastavljeno suđenje 22-godišnjoj Nuši Bunić, optuženoj da je 15. lipnja 2017. godine oko 3 sata u noći nožem u vrat ubola Nikolu Tureka (30), koji je od ozljeda preminuo. Suđenje je zatvoreno za javnost.

Posljednji detalji sa suđenja o kojima je javnost imala informacije bili su da je napravljeno psihijatrijsko vještačenje i rekonstrukcija događanja na licu mjesta te da bi se suđenje polako moglo bližiti kraju.

Vezana vijest:

Nuša Bunić, Županijski sud u Zagrebu GODINU DANA KASNIJE SUĐENJE NUŠI BUNIĆ Napravljeno je psihijatrijsko vještačenje i rekonstrukcija događanja na licu mjesta, suđenje se polako bliži kraju

Nuša Bunić je optužena da je nožem s oštricom dugom 9,5 centimetara pokraj Drave u Varaždinu ubola mladića u predjelu vrata i prerezala mu lijevu karotidnu arteriju.

Kako se navodi u optužnici, nakon toga je pobjegla, dok se Nikola Turek, koji je obilno krvario, odvezao automobilom. U Kumičićevoj ulici onesviještenog ga je pronašao prolaznik i nazvao hitnu pomoć.

Turek je pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar te je 17. lipnja preminuo u Općoj bolnici Varaždin.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video