Vijesti / Crna kronika

PROMETNA NESREĆA

PREMINUO NA LICU MJESTA Oštar zavoj bio je koban za 36-godišnjaka, auto se prevrnuo, a on ispao iz njega

PREMINUO NA LICU MJESTA Oštar zavoj bio je koban za 36-godišnjaka, auto se prevrnuo, a on ispao iz njega
Ilustracija/Miranda Čikotić/PIXSELL

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je liječnica konstatirala smrt.

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o detaljima prometne nesreće koja se dogodila danas u ranim jutarnjim satima u Ljubešćici i u kojoj je vozač automobila smrtno stradao.

- U prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 14. travnja, oko 5.30 sati na lokalnoj cesti u Bednjanskoj ulici u Ljubešćici, smrtno je stradao muškarac starosti 36 godina. On je upravljao osobnim vozilom navedenom ulicom iz smjera Orehovca u smjeru Ljubešćice. Prilikom izlaska s nadvožnjaka u desnom oštrom zavoju zbog neprilagođene brzine došlo je do zanošenja vozila na cesti i slijetanja u lijevo van kolnika na travnatu površinu te prevrtanja vozila i ispadanja vozača iz vozila.
Vozač je prilikom ispadanja smrtno stradao - izvijestila je policija.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je liječnica konstatirala smrt. 

U vrijeme obavljanja očevida promet je tom dionicom bio zatvoren za sav promet od 6 do 9.35 sati te se odvijao obilaznim pravcima. 

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!