Vijesti / Crna kronika

NESREĆA

OZLIJEĐENA BEBA Prometna nesreća u Varaždinu, vozačica i dijete završili u bolnici

OZLIJEĐENA BEBA Prometna nesreća u Varaždinu, vozačica i dijete završili u bolnici
Hrvoje Jelavić/Pixsell

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 31-godišnja vozačica i četveromjesečna beba iz njezinog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin...

Oko 9.50 sati, jučer, 18. ožujka u Ulici Otona Župančića u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

- Žena starosti 49 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Fabijanske ulice. Dolaskom do raskrižja s Kumičićevom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla je u raskrižje, a da nije propustila osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Hercegovačke u smjeru Optujske ulice upravljala 31-godišnjakinja, zadržavajući smjer kretanja.

Tom je prilikom lijevim bočnim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog vozila 31-godišnjakinje. Uslijed udara, vozilo 49-godišnjakinje je odbačeno u desno van kolnika gdje je stražnjim bočnim dijelom udarilo u prometni znak.

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 31-godišnja vozačica i četveromjesečna beba iz njezinog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno - javlja PU varaždinska.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video