Vijesti / Crna kronika

ŠOK U MEĐIMURJU

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA 'Šetali smo s kujicom Lolom po livadi, a čovjek ju je ustrijelio iz čista mira'

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA 'Šetali smo s kujicom Lolom po livadi, a čovjek ju je ustrijelio iz čista mira'
Privatna arhiva

- Ustrijelio je Lolu iz čista mira. Nisam bila svjesna što se događa dok nisam ugledala njega kako bježi. Čula sam pucanj i vidjela svoju Loliku kako leži u lokvi krvi - rekla nam je potresena čitateljica

eMeđimurje je objavilo vijest o još jednom šokantnom napadu na životinje. Ovog puta počinitelj je upucao kujicu Lolu.

- U petak se u Prelogu dogodila tragedija za našu obitelj. Naša kujica Lola bila nam je kao član obitelji, jako smo bili vezani za nju. U petak je u šetnji ustrijeljena i, nažalost, uginula je - rekla je vlasnica kuice Lole.

Istaknula je kako su u popodnevnim satima bili su u šetnji s Lolom na livadi. Trogodišnju kujicu samo su nakratko ostavili samu, a za nekoliko trenutaka ostali su u potpunom šoku.

- Jedan čovjek je ustrijelio Lolu u prsa iz čista mira. Nisam bila svjesna što se događa dok nisam ugledala njega kako bježi. On misli da ga nismo vidjeli. Čula sam pucanj i vidjela svoju Loliku kako leži u lokvi krvi - rekla je čitateljica.

Nakon incidenta zvali su policiju koja je obavila očevid, a istraga je još uvijek u tijeku, što su potvrdili i u PU međimurskoj.

- U petak, 15. ožujka u podnevnim satima u Prelogu u produžetku Ulice Vladimira Nazora (na polju Krčevine) nepoznata osoba je pucanjem iz vatrenog oružja usmrtila psa mješanca. Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena priijava zbog kaznenog dijela 'ubijanje ili mučenje životinja' nadležnom državnom odvjetniku. Kriminalistička istraživanja su u tijeku - rekli su iz međimurske policije.

Ovaj događaj šokirao je obitelj, u potpunoj su nevjerici zbog nezamislivog gubitka omiljenog im kućnog ljubimca.

- Jako smo potreseni ovim događajem i želimo da napokon nasilje nad životinjama prestane. Nadamo se da će pravda pobijediti i u ovom slučaju - rekla nam je čitateljica za kraj.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!