Vijesti / Crna kronika

Kazneno djelo

Ludbreg: Alkoholizirani 18-godišnjak otuđio automobil, skrivio prometnu nesreću i pobjegao

Ludbreg: Alkoholizirani 18-godišnjak otuđio automobil, skrivio prometnu nesreću  i pobjegao
Varaždinski.hr

Otuđenim vozilom je osumnjičeni oko 5 sati u Koprivničkoj ulici u Ludbregu na benzinskoj pumpi prouzročio prometnu nesreću sa materijalnom štetom.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom.

Kako se sumnja, on je jučer, 10. ožujka u ranim jutarnjim satima u Hrastovljanu otuđio osobno vozilo vlasništvo 34-godišnjaka.

Otuđenim vozilom je osumnjičeni oko 5 sati u Koprivničkoj ulici u Ludbregu na benzinskoj pumpi prouzročio prometnu nesreću sa materijalnom štetom. Upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.51 promila i prilikom vožnje unazad udario je u metalni stup, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Naknadno je pronađen i zaustavljen po policijskim službenicima u ulici Miroslava Krleže u Ludbregu, nakon čega je priveden u Policijsku postaju Ludbreg te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video