Vijesti / Crna kronika

DOGAĐAJ U SVETOM PETRU

PODLEGAO OZLJEDAMA Preminuo 18-godišnjak ozlijeđen u eksploziji u autolimarskoj radioni

PODLEGAO OZLJEDAMA Preminuo 18-godišnjak ozlijeđen u eksploziji u autolimarskoj radioni
DVD Ludbreg

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život.

Mladić (18), koji je prije tri tjedna teško stradao u eksploziji i požaru u autolimarskoj radionici u Svetom Petru nedaleko od Ludbrega, preminuo je u petak u zagrebačkoj bolnici. Njegov otac, koji ga je uspio izvući iz požara u radionici, lakše je ozlijeđen.

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život. Na nesretnom mladiću izveli su nekoliko kompliciranih operacija te su ga priključili na umjetna pluća, ali ozljede su, nažalost, ipak bile preteške, piše Podravski.hr.

Podsjetimo, PU varaždinska izvijestila je da je u Svetom Petru 20. veljače, oko 14.30 sati, došlo do eksplozije u prostoru autolimarske radione.

Vezana vijest:

Policija ZADOBIO OPEKLINE UMALO TRAGEDIJA U autolimarskoj radioni u Svetom Petru došlo do eksplozije, 18-godišnjak teško ozlijeđen

- Očevidom je utvrđeno da su vlasnik obrta starosti 21 godinu i 18-godišnji mladić, skidali rezervoar goriva osobnog vozila postavljenog iznad betonske jame za pregled vozila, pri čemu je 18-godišnjak bio u unutrašnjosti jame i skidao gumena crijeva dovoda goriva te odvijao vijke s nosača spremnika.

U jednom je trenutku došlo do kapanja benzina iz spremnika na njegovu odjeću i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para, uslijed kojih je zadobio opekline po licu i tijelu.

Požar se proširio na osobno vozilo koje je u potpunosti izgorjelo te na unutrašnjost radione u kojoj je izgorio sav inventar s alatom i rezervnim dijelovima - napisali su u policijskom izvješću.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video