Vijesti / Crna kronika

NESLUŽBENE INFORMACIJE

TRAGOM TRAGEDIJE U KLENOVNIKU 28-godišnjakinja skrivala trudnoću, rodila kod kuće, usmrtila dijete pa otišla na posao?

TRAGOM TRAGEDIJE U KLENOVNIKU 28-godišnjakinja skrivala trudnoću, rodila kod kuće, usmrtila dijete pa otišla na posao?
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Iz više izvora doznali smo kako je majka, starosti 28 godina, dijete rodila u obiteljskoj kući, a nakon toga je otišla na posao. Tamo joj je pozlilo, neslužbeno saznajemo, pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je utvrđeno da je rodila.

Slučaj smrti novorođenčeta u Dubravcu kod Klenovnika šokirao je danas varaždinski kraj, ali je tužna vijest u kratkom roku postala i nacionalna tema.

Vezana vijest:

Mjesto Dubravec kod Klenovnika POLICIJSKI IZVIDI U TIJEKU UŽAS KOD KLENOVNIKA Mrtvo novorođenče pronađeno u obiteljskoj kući u Dubravcu!

Policija je priopćenjem potvrdila kako se nemili događaj dogodio, no više informacija bit će poznato tek po završetku izvida.

- Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su po dojavi Opće bolnice Varaždin, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, uz prisutnost Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, jučer, 22. veljače, pretražili kuću u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja - u podnevnim je satima službenim priopćenjem izvjestila varaždinska policija.

Iz više izvora doznali smo kako je majka dijete rodila u obiteljskoj kući, a nakon toga je otišla na posao. Tamo joj je navodno pozlilo, neslužbeno saznajemo, pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je, navode naši izvori, utvrđeno da je rodila.

Nakon toga policija je otkrila mrtvo novorođenče u obiteljskoj kući koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Detalj koji posebno začuđuje, saznajemo iz više izvora, jest to da je majka cijelo vrijeme skrivala trudnoću te zapravo do same tragedije nitko nije znao da je bila trudna.

Malo mjesto pokraj Klenovnika u šoku je, a policija je najavila kako će službenu verziju priče imati tek za nekoliko dana. Odgovor na pitanje kako je novorođenče preminulo bit će poznat tek nakon završene istrage.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video