Vijesti / Crna kronika

NAVODNO JE TIJELO BILO U ZAMRZIVAČU

Strava u Palovcu: U kući pronađen leš - radi li se o Jasmini Dominić, nestaloj prije 18 godina?

Strava u Palovcu: U kući pronađen leš - radi li se o Jasmini Dominić, nestaloj prije 18 godina?
eMedjimurje.hr

Jasmina Dominić koja je živjela na toj adresi nestala je još 2000. godine i od tada joj se gubi svaki trag. Tijelo je, kako neslužbeno doznajemo, bilo 19 godina u zamrzivaču

U subotu, 16. veljače mještani Nove ulice u Palovcu ostali su u čudu kada su ugledali policijska vozila. Odmah je bilo jasno da nešto dogodilo u kući čiji je ulazak u dvorište bio ograđen policijskom trakom. Do nas su došle informacije kako je pronađeno mrtvo tijelo, piše eMedjimurje.

Nakon našeg upita takvu nam je informaciju potvrdio i glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.

- PU međimurska je u 12 sati iz Zavoda za hitnu mediicnu zaprimila dojavu da je u Palovcu u obiteljskoj kući pronađen leš nepoznate osobe. Na terenu je državna odvjetnica koja zajedno s policijom provodi očevid - rekao je Risek.

Prema neslužbenim informacijama tijelo je pronađeno u zamrzivaču. Mještani kažu kako je još 2000. godine nestala Jasmina Dominić rođena 1977. godine koja je živjela na toj adresi. Jasmina se u evidenciji nestalih vodi više od 18 godina i nikada je nisu pronašli.U opisu stoji da je nestala tijekom kolovoza 2000. godine u Zagrebu, a kao okolnosti se navode napuštanje fakulteta i posla (student servis). Od tada se Jasmini gubi svaki trag. Sumnje mještana su stoga opravdane da bi pronađeno tijelo moglo biti upravo od Jasmine.

No, ovo su samo nagađanja i neslužbene informacije. U tijeku su kriminalistička istraživanja, a stručnjaci bi pregledom trebali utvrditi identitet osobe i uzrok smrti. Nije poznato tko je našao tijelo i pozvao policiju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video