Vijesti / Crna kronika

prilikom privođenja u piškorovcu

DORH Pokrenuta istraga protiv dvojice policajaca zbog sumnje da su pretukli muškarca

DORH Pokrenuta istraga protiv dvojice policajaca zbog sumnje da su pretukli muškarca
Ilustracija/Jurica Galoić/Pixsell

Sumnja se da su muškarca gurnuli na tlo i zadali mu više udaraca rukama, nogama i pendrecima. - Postoji osnovana sumnja i da je 35-godišnjak u bolnici u Čakovcu rekao oštećeniku da neka ga ne tereti zbog toga što ga je tukao, a da će ga on zauzvrat nagraditi - kažu u DORH-u

Pokrenuta je istraga protiv dvojice policajaca u dobi od 29 i 35 godina osumnjičenih za nanošenje osobito teške tjelesne ozljede i sprječavanje dokazivanja.

Okrivljenici su, kako se sumnja, kao policijski službenici 10. siječnja prošle godine u Piškorovcu  prilikom privođenja jednog mještanina izveli pred kuću, gurnuli ga na tlo i zadali mu više udaraca rukama, nogama i policijskim palicama po cijelom tijelu, a potom ga smjestili na stražnje sjedalo službenog automobila, gdje ga je 29-godišnjak tijekom vožnje više puta šakom udario u trbuh i glavu.

Nakon toga su, kako navode u Općinskom državnom odvjetništu u Varaždinu, zaustavili vozilo i bacili muškarca na tlo i nastavili ga udarati nogama po tijelu nanijevši mu tešku ozljedu - razdor jetre i krvarenje u trbušnu šupljinu.

- Postoji osnovana sumnja i da je 35-godišnjak 11. siječnja 2018. u bolnici u Čakovcu rekao oštećeniku da neka ga ne tereti zbog toga što ga je tukao, a da će ga on zauzvrat nagraditi - kažu u Općinskom državnom odvjetništvu.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!