Vijesti / Crna kronika

Optužni prijedlog

NAKON PIJANKE U ZATVOR Bednjanac (58) s oduzetom vozačkom vozio s 2,43 promila alkohola u krvi, sud mu odredio 15 dana iza rešetaka

NAKON PIJANKE U ZATVOR Bednjanac (58) s oduzetom vozačkom vozio s 2,43 promila alkohola u krvi, sud mu odredio 15 dana iza rešetaka
Varaždinski.hr

Policija je utvrdila da vozač upravlja vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.43 promila i u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima svih kategorija.

Prilikom nadzora prometa policijski službenici Policijske postaje Ivanec su jučer, 11. veljače u 19 sati i 45 minuta u Trakošćanskoj ulici u Bednji zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 58-godišnjak.

Kontrolom je utvrđeno da isti upravlja motornim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,43 promila i u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima svih kategorija.

Obzirom da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, isti je uhićen i uz Optužni prijedlog doveden na prekršajni sud Općinskog suda u Varaždinu s prijedlogom određivanja zadržavanja odnosno kazne zatvora u trajanju do 60 dana.

Nakon saslušanja određeno mu je zadržavanje od 15 dana. Osumnjičeni recidivist je predan u Zatvor Varaždin.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!