Vijesti / Crna kronika

Prometna nezgoda

U alkoholiziranom stanju vozilom prešao u suprotnu traku i udario retrovizorom u drugi automobil. I nije mu prvi put

U alkoholiziranom stanju vozilom prešao u suprotnu traku i udario retrovizorom u drugi automobil. I nije mu prvi put
Davor Javorović / PIXSELL

Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti prešao je vozilom u lijevo na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera kojom prilikom je bočnim retrovizorom udario u retrovizor vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak.

U subotu, 9. veljače oko 17 sati u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom.

Muškarac starosti 33 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.04 g/kg i za vrijeme pravomoćno izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Upravljao je Biškupečkom ulicom u smjeru Miroslava Krleže.

Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti prešao je vozilom u lijevo na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera kojom prilikom je bočnim retrovizorom udario u  retrovizor vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta.

Obzirom da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, isti je uhićen i uz Optužni prijedlog doveden na prekršajnoj sutkinji Općinskog suda u Varaždinu s prijedlogom određivanja zadržavanja odnosno kaznen zatvora u trajanju do 60 dana.

Nakon saslušanja od strane prekršajne sutkinje, 33-godišnjak je pušten na slobodu, te će se protiv istog provesti redovan prekršajni postupak.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!