Vijesti / Crna kronika

Presuda za pedofiliju

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Zbog bludničenja nad trima djevojčicama muškarac (65) iz okolice Ludbrega osuđen na 15 mjeseci zatvora

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Zbog bludničenja nad trima djevojčicama muškarac (65) iz okolice Ludbrega osuđen na 15 mjeseci zatvora
Ilustracija

Nepravomoćno osuđeni muškarac mjesecima je bludničio nad djevojčicama i poticao ih da mu sjede u krilu te ih dirao po intimnim dijelovima tijela.

Općinski sud u Varaždinu osudio je 65-godišnjaka iz okolice Ludbrega na kaznu od 15 mjeseci zatvora zbog kaznenog djela bludne radnje nad tri curice u dobi od sedam i osam godina.

Glasnogovornica Općinskog suda u Varaždinu Ana Marija Murić potvrdila je kako je donesena nepravomoćna presuda te su okrivljeniku izrečene mjere opreza zabrane posjećivanja, približavanja, uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenima i svjedocima.

Vezana vijest:

Pedofilija U TIJEKU JE SUĐENJE Dovodio svoje unuke na župni vjeronauk u jednu 'vikendicu' pa dok ih je čekao bludničio nad djevojčicama u dobi od 7 i 8 godina!

Nepravomoćno osuđeni muškarac bludničio je nad djevojčicama u razdoblju od rujna 2017. godine do kraja travnja 2018. godine i poticao ih da mu sjede u krilu te ih dirao po tijelu i intimnim dijelovima tijela. Cijela situacija događala se u blizini prostorija gdje su djevojčice pohađale vjeronauk.

Kako smo prije doznali, za ovaj slučaj prvi se požalila jedna od djevojčica koja je svojoj majci ispričala što joj muškarac, inače djed dvoje djece, radi, a rekla je da se isto odnosi i prema još dvije njezine prijateljice s kojima pohađa nastavu vjeronauka. Majka je zatim obavijestila roditelje druge dvije djevojčice, a slijedom toga obaviještena je i policija.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video