Vijesti / Crna kronika

U IVANCU

RECIDIVIST 28-godišnjak vozio automobil pod zabranom i 'napuhao' 2.43 promila, dobio 14 dana zatvora

RECIDIVIST 28-godišnjak vozio automobil pod zabranom i 'napuhao' 2.43 promila, dobio 14 dana zatvora
Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Nakon saslušanja na Prekršajnom sudu 28-godišnjaku je određeno 14 dana zadržavanja, nakon čega je predan u zatvor u Varaždin...

Prilikom nadzora prometa policijski službenici Policijske postaje Ivanec su u srijedu, 16. siječnja, u Ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 28-godišnji muškarac.

- Kontrolom je utvrđeno da isti upravlja za vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera upravljanja osobnim vozilom 'B' kategorije, te upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.43 promila - stoji u priopćenju

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obzirom da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, isti je uhićen i uz Optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud, kojom prilikom je od strane policije za istog predložena propisna kao propisna sankcija kazna zatvora u trajanju do 60 dana.

Nakon saslušanja na Prekršajnom sudu 28-godišnjaku je određeno 14 dana zadržavanja, nakon čega je predan u zatvor u Varaždinu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video