Vijesti / Crna kronika

NAMJERNO IZAZIVANJE POŽARA

REZULTATI OČEVIDA Požar u Miškininoj ulici podmetnut, policija traga za počiniteljem

REZULTATI OČEVIDA Požar u Miškininoj ulici podmetnut, policija traga za počiniteljem
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava za kazneno djelo 'Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom'.

Tijekom jučerašnjeg dana, proveden je očevid požara koji je izbio u srijedu, 9. siječnja, oko 17.45 sati na hali skladišta poduzeća u stečaju, u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Varaždinu.

Očevidom koji su proveli policijski službenici Policijske uprave varaždinske uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić', utvrđeno je da je uzrok požara namjerna ljudska radnja izazvana otvorenim plamenom nepoznatog izvora.

- Uslijed navedenog došlo je do zapaljenja uskladištenog materijala, nakon čega se požar proširio na ostatak skladišnog prostora i zahvatio za sad neutvrđenu količinu robnih zaliha poduzeća koje se koristi navedenim prostorom. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno - stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava za kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!