Vijesti / Crna kronika

SCENE IZ FILMA

DRAMA U LUDBREGU Lopov bježao od policije, u potjeri udario u dva njihova automobila

DRAMA U LUDBREGU Lopov bježao od policije, u potjeri udario u dva njihova automobila
Davor Javorović/Pixsell (Ilustracija)

Jedan od policijskih službenika i 25-godišnjak su prilikom uporabe sredstava prisile, lakše ozlijeđeni...

U nedjelju, 6. siječnja, oko 20.30 sati na državnoj cesti između Selnika i Ludbrega, policijski službenici Policijske uprave varaždinske pokušali su uporabom svjetlosnih znakova te svjetleće stop tablice, zaustaviti osobno vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak, zbog sumnje da prevozi predmete koji potječu iz počinjenog kaznenog djela.

- Navedeni je tom prilikom namjerno, stražnjim lijevim dijelom svojeg vozila, udario u prednji desni dio službenog policijskog vozila s upaljenim svjetlosnim signalima kojim je upravljao policijski službenik. Nakon udara, 25-godišnjak se u cilju izbjegavanja policijskih službenika, nastavio kretati osobnim vozilom Ulicom Vatroslava Lisinskog u smjeru centra Ludbega, kojom prilikom je policijski službenik s prethodno udarenim vozilom, pretekao njegovo vozilo te ga blokirao. Navedeni je najprije zaustavio vozilo, a potom je u namjeri bijega krenuo vozilom velikom brzinom unatrag i namjerno udario u drugo službeno policijsko vozilo s upaljenim svjetlosnim signalima, kojim je upravljao drugi policijski službenik. U cilju sprječavanja daljnjeg bijega 25-godišnjaka, policijski su službenici nad istim uporabili sredstva prisile, nakon čega je doveden u Policijsku upravu varaždinsku. Nad istim je u tijeku kriminalističko istraživanje za više kaznenih djela, o čijim će se rezultatima izvijestiti nadležno državno odvjetništvo - stoji u priopćenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan od policijskih službenika i 25-godišnjak su prilikom uporabe sredstava prisile, lakše ozlijeđeni, a medicinska im je pomoć pružena u prostorijama Policijske uprave varaždinske.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video