Vijesti / Crna kronika

MISLILI DA JE DROGA

NIJE KRIV! Robert Markovčić Moko oslobođen optužbe da je 'drogeraš' jer je posjedovao sjemenke industrijske konoplje

NIJE KRIV! Robert Markovčić Moko oslobođen optužbe da je 'drogeraš' jer je posjedovao sjemenke industrijske konoplje
YouTube screenshot

'Pošto je Božić opraštam svojim dužnicima za teroriziranje,što znači da se ne moraju bojati kad me negdje sretnu u trgovini ili u mračnoj ulici'...

- Tjedan dana me ganja poštar, a ja pak lovim to preporučeno pismo u pošti Svetog Đurđa i Ludbrega da vidim kakvu mi to opet šalje sud plavu kovertu. Stigla je oslobađajuća presuda na onu sramotnu gdje me zbog ptičje hrane osude da sam 'drogeraš' - stoji u Facebook objavi Roberta Markovčića.

Podsjetimo, Moko je kažnjen s 1.866 kuna jer je u kući imao teglicu sjemenki industrijske konoplje. Ta hrana za ribe i ptice policajcima je izgledala kao opojna droga. Policija mu je pokucala na vrata krajem 2016. godine. Imali su nalog za pretres zbog anonimne prijave da skriva oružje.

Vezana vijest:

7d6bc55c4f4636d3f47a879215 MISLILI DA JE DROGA 'Osudili su me zbog hrane za ptice i ribe'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jasno da sam im ljut u žalbi j**** sve po spisku od pijanca suca do lažova policajca, jer ovo je moja domovina, a ne njihov poligon teroriziranja naroda koji ih hrani i oblači!

Pošto je Božić opraštam svojim dužnicima za teroriziranje, što znači da se ne moraju bojati kad me negdje sretnu u trgovini ili u mračnoj ulici - stoji u današnjoj objavi.

- Nisam ja osoba kritične zgode, niti ukorijeli kriminalac kao oni, pa opraštam njima i dva dana godišnjeg odmora kojeg sam uzeo da se branim sam pred sudom od tih zlotvora. Kao dragovoljac iz rata zahvaljujem na agresiji jer djeluje pozitivno na nas ratnike, baci hrđu sa nas i digne borbeni duh.

Tako da želim ugodan Božić i lijep provod Nove godine. No optužni prijedlog protiv policajca i suca koji je prije pola godine pokrenut ostaje. I čeka vremena kada budemo imali istinsko pravosuđe, da dokažemo zlotvorima da se kriminal i teroriziranje pučanstva nikada ne isplati - napisao je na Facebooku.

62e968215633f0e57d466581f9f4114f.jpg?v=1

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video