Vijesti / Crna kronika

OBITELJSKO NASILJE

ISTRAŽNI ZATVOR 42-godišnjakinja vrijeđala majku i prijetila da će joj polomiti ruke i noge

ISTRAŽNI ZATVOR 42-godišnjakinja vrijeđala majku i prijetila da će joj polomiti ruke i noge
Varaždinski.hr

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 42-godišnjakinji istražni zatvor...

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 12. prosinca provelo prvo ispitivanje uhićene hrvatske državljanke (1976.) zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje i nasilja u obitelji.

- Postoji osnovana sumnja da je 42-godišnjakinja 11. prosinca 2018. u Varaždinu, u poslovnom prostoru u vlasništvu njezine majke, s ciljem da ju prisili na otkazivanje ugovora o najmu tog poslovnog prostora, zaključala vrata prostorije i uzela ključ te ju protivno njezinoj volji nije pustila da izađe sve do dolaska vatrogasaca koji su nasilno otvorili prostoriju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osnovano se sumnja da je 42-godišnjakinja istom prilikom metalnom šipkom mahala prema svojoj majci uz prijetnje da će joj polomiti ruke i noge, kao i da je od svibnja 2015. do prosinca 2018.  godine u obiteljskoj kući u Kučanu Gornjem, učestalo vrijeđala i psovala svoju majku, naguravala ju po kući te ju rukama i štapom udarala po licu i nozi - javlja DORH.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 42-godišnjakinji istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video