Vijesti / Crna kronika

SUDAR AUTOBUSA I KOMBIJA

DETALJI Pijan 50-godišnji vozač teretnog vozila skrivio prometnu nesreću u Lepoglavi

DETALJI Pijan 50-godišnji vozač teretnog vozila skrivio prometnu nesreću u Lepoglavi
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Za vrijeme trajanja očevida, sve do 22 sati, državna cesta D-74 između Lepoglave i Rinkovca, bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima...

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 15. studenog, oko 20.20 sati u Trakošćanskoj ulici u Lepoglavi ozlijeđena je jedna osoba, javljaju iz Policijske uprave varaždinske.

- Muškarac (50) upravljao je teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.29 promila iz smjera Lepoglave u smjeru Rinkovca. Ulaskom u desni oštri zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja, vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjom stranom vozila udario u prednju lijevu stranu autobusa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 51-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač autobusa, ali je odbio ponuđenu medicinsku pomoć - stoji u priopćenju.

Vezana vijest:

Policijske sirene u noći SUDAR AUTOBUSA I KOMBIJA PROMETNA NESREĆA Sudar kombija i autobusa između Lepoglave i Rinkovca, cesta zatvorena za promet

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U autobusu su se nalazila dvojica putnika koji tom prilikom nisu ozlijeđeni.

Za vrijeme trajanja očevida, sve do 22 sati, državna cesta D-74 između Lepoglave i Rinkovca, bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video