Vijesti / Crna kronika

PROMILI

Pijani vozači i ovog vikenda na cestama, rekorder uhvaćen u Komarnici Ludbreškoj

Pijani vozači i ovog vikenda na cestama, rekorder uhvaćen u Komarnici Ludbreškoj
Ilustracija

Policija je prošlog petka imala pune ruka posla na varaždinskim cestama...

Prošli petak je bio rekordan po broju zaustavljenih vozača pod utjecajem alkohola.

Pa su tako u petak, 19. listopada, u 3 sata u Međimurskoj ulici u Varaždinu policijski službenici Policijske postaje prometne policije Varaždin zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.17 promila upravljao 20-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Varaždin te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak, 19. listopada, u 13.20 sati u Ulici braće Radić u Novom Marofu policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.88 promila upravljao 63-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Novi Marof te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

U petak, 19. listopada, u 22.20 sati u Komarnici Ludbreškoj policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.74 promila upravljao 33-godišnjak.Također, je utvrđeno da je vozilu isteklo važenje prometne dozvole, a vlasnik vozila nije niti sklopio ugovor o obveznom osiguranju u prometu te je upravljao za vrijeme, dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole. Zbog sumnje, da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

U subotu, 20. listopada, u 18.50 sati u Frankopanskoj ulici u Ludbregu policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.81 promila upravljao 21-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video