Vijesti / Crna kronika

NOVA NESREĆA U MEĐIMURJU

FOTO Težak sudar u Peklenici, tri osobe ozlijeđene

FOTO Težak sudar u Peklenici, tri osobe ozlijeđene
Foto čitatelja

Na fotografijama se vidi da je sudar bio žestok jer je prva bočna strana na bijelom automobilu potpuno smrskana

Nastavlja se današnji crni niz nesreća u Međimurju. Nakon što se oko 14,35 sati dogodila teška prometna nesreća na Županijskoj cesti 2038 između Svetog Križa i Podbresta u kojoj je poginuo 85-godišnji muškarac, a dvije su osobe prevezene u bolnicu, do nas je došla informacija o još jednoj nesreći.

Vezana vijest:

Sveti Križ, nesreća SVETI KRIŽ - PODBREST FOTO Zastrašujući prizor: Putnik (85) iz vozila izgubio život u teškoj nesreći

U Peklenici, u Čakovečkoj ulici oko 17:25 sati došlo je do sudara između dva osobna automobila. Prema prvim informacijama iz policije na terenu je hitna pomoć te je više osoba ozlijeđeno. Nije još poznato o koliko ljudi se radi i kakve su težine tih ozljeda.

Na fotografijama se vidi da je sudar bio žestok jer je prva bočna strana na bijelom automobilu potpuno smrskana. Ništa bolje nije prošao ni crveni automobil. Policija će obaviti očevid kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do nesreće nakon kojeg će biti poznato više detalja oko nesreće. Cesta je zbog očevida zatvorena za promet te je u 18:55 sati ponovno otvorena.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!