Vijesti / Crna kronika

NASILJE U OBITELJI

Sukob bivših sustanara u Gornjem Kućanu, policija prekršajno prijavila dvije osobe

Sukob bivših sustanara u Gornjem Kućanu, policija prekršajno prijavila dvije osobe
Ilustracija

Još jedan slučaj obiteljskog nasilja na području Varaždinske županije...

U Gornjem Kućanu u četvrtak, 21. lipnja, oko 22 sata varaždinska je policija intervenirala zbog slučaja nasilja u obitelji. To je potrvđeno od strane glasnogovornika Policijske uprave varaždinske, a kako je riječ o nasilju u obitelji, policija nije mogla dati dodatne informacije.

Neslužbeno smo saznali kako je riječ o bivšim sustanarima u obiteljskoj kući, a u sukobu je sudjelovala ženska osoba I.F. i muška osoba, bivši svekar, M.K. te je protiv obje osobe podnijeta prekršajna prijava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon sukoba I.F. je zatražila medicinsku pomoć, no iz Opće bolnice Varaždin nisu mogli reći o kojoj se vrsti ozljeda radi, niti su mogli potvrditi da se I.F. još uvijek nalazi u bolnici.

Vezana vijest:

Policijske sirene u noći DVIJE STRANE SUKOBA U GORNJEM KUĆANU Majka ozlijeđene: 'Moja kćer je u šoku, ima potres mozga'; Bivši svekar: 'Svađali smo se i naguravali, ali nisam je udario'

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o lakšim tjelesnim ozljedama.

Sam slučaj do javnosti je dopro putem društvene mreže Facebook na kojoj je otac I.F. napisao kako je M.K. teško ozlijedio njegovu kćer.

- Ovo je M.K. iz Kućana kraj Varaždina i taj 'nečovjek' je jučer oko 21 sat mučki pretukao moju kćer, koja je donjela lijek svom djetetu, koje se nalazi na vikendu kod bivšeg muža D.K. Moja kćer, koja je majka tog djeteta, završila je u varaždinskoj bolnici na intenzivnoj njezi s teškim povredama glave - napisao je Ž.F. na Facebooku.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video