Vijesti / Crna kronika

SUD U VARAŽDINU Unuke istukle baku i sad joj moraju platiti 4950 kuna

SUD U VARAŽDINU Unuke istukle baku i sad joj moraju platiti 4950 kuna

Prema nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Varaždinu dvije unuke moraju baki platiti 4950 kuna jer su je pretukle i zaključale u kuhinju.

Njih dvije s majkom žive u prizemlju kuće, a baka na katu. Početkom svibnja 2013. unuke su je, tvrdi baka, izudarale po leđima, bacile na pod i zaključale u kuhinju. Plakala je i lupala po vratima i prozoru, te zvala u pomoć, sve dok ju nije čuo susjed koji je pozvao policiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Baka je na suđenju ispričala da ju je jedna od unuka vrijeđala vičući 'crkni stara mrcino, prokleta bila, babo smrdljiva, krepaj, osvetit ću ti se kad-tad', a druga joj je vikala 'sad ti je srce na mjestu, svinja, prokleta prasica'.

Unuke su se branile da im je tog dana uginuo pas koji se otrovao u obližnjoj šumi jer ga je baka puštala van iz dvorišta. Jedna od njih počela je vikati, no ne sjeća se točno što jer je 'bila toliko uzrujana da se nije mogla kontrolirati'.

Baka joj je, branila se, rekla da je sama kriva što joj je uginuo pas jer se nije za njega dovoljno brinula. Unuke tvrde da ju nisu ni takle i da je ozljede koljena baka izmislila.

Unuke su već rije pravomoćno proglašene krivima na Prekršajnom sudu u Varaždinu zbog obiteljskog nasilja, a sad će morati platiti 5000 kuna naknade neimovinske štete. Baka je, inače, tražila 17.000. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci