Vijesti / Crna kronika

OČEVID Policija iznijela detalje prometnih nesreća u Jurketincu i Novom Marofu

OČEVID Policija iznijela detalje prometnih nesreća u Jurketincu i Novom Marofu

Nakon obavljenih očevida policija je u današnjem izvješću iznijela detalje prometnih nesreća koje su se dogodile jučer, 29. svibnja, jedna u Novom Marofu, a druga u Jurketincu.

U Varaždinskoj ulici u Novom Marofu nesreća se dogodila oko 11.45 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Muškarac starosti 56 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba. U jednom je trenutku vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera te prednjim dijelom vozila udario u prednji dio teretnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 19-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač osobnog vozila te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

> SUDAR U prometnoj nesreći u Novom Marofu ozlijeđen vozač osobnog automobila

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u približno isto vrijeme na državnoj cesti D-35 u Jurketincu.

- Muškarac starosti 77 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Ivancu. U jednom je trenutku vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u stražnje lijeve kotače teretnog vozila kojem je bila pridodana prikolica za prijevoz stupova, kojim je upravljao 44-godišnjak.

Teretno se vozilo uslijed udara zanijelo i prevrnulo na desni bok. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te su prevezeni u Opću bolnicu Varaždin. Navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet sve do 15.50 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

> NESREĆA Sudar osobnog vozila i teretnjaka u Jurketincu, dvije osobe ozlijeđene

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci