Vijesti / Crna kronika

KRAĐE U Jakopovcu ukradena alkoholna pića, u Varaždinu mobitel i novčanik

KRAĐE U Jakopovcu ukradena alkoholna pića, u Varaždinu mobitel i novčanik

U predhodnih nekoliko dana na području Varaždinske županije dogodilo se nekoliko krađa.

Tako je od 26. do 31. svibnja u Varaždinskoj ulici u Jakopovcu, nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 70-godišnjaka te otuđio alkoholna pića, prehrambene proizvode i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od 10. do 31. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Vinogradima Ludbreškim. Tom je prilikom pretražio unutrašnjost, a popis otuđenih predmeta i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U srijedu, 30. svibnja, od 8.30 do 15.30 sati, u Varaždinskoj ulici u Velikom Lovrečanu, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 71-godišnjaka i otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 31. svibnja oko 3.30 sati u ugostiteljskom objektu na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu, nepoznati je počinitelj okrao 20-godišnaka. Navedeni je prišao oštećenom te mu iz stražnjeg džepa hlača otuđio mobitel u vrijednosti od više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U četvrtka, 31. svibnja, oko 2 sata u ugostiteljskom objektu u Bakačevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel i novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima u vlasništvu 21-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci