Vijesti / Crna kronika

PIJANI VOZAČ prešao na suprotnu traku, udario u auto i vozačicu bicikla

PIJANI VOZAČ prešao na suprotnu traku, udario u auto i vozačicu bicikla

Kako smo već javili u subotu, 2. lipnja nešto poslije 18 sati u Pušćinama, u Čakovečkoj ulici, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila i vozačica bicikla.

>>> VIDEO I FOTO Teška nesreća u Pušćinama, tri osobe prevezene u bolnicu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policiijska uprava međimruska obavila je očevid.

- 49-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka sa šireg područja općine Nedelišće, upravljajući pod utjecajem alkohola, nije se kretao svojom trakom te je u jednom trenutku prešao na drugu stranu gdje je vozilom udario vozilo varaždinskih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak s područja Varaždinske županije.

(Video: Tomislav Borković)

Nakon toga došlo je do rotiranja varaždinskog vozila i silaska van ceste, dok je čakovečko u nastavku kretanja sišlo izvan kolnika i udarilo 37-godišnju vozačicu bicikla s područja Virovitičko-podravske županije koja se kretala po biciklističkoj stazi.

U nastavku se 49-godišnjak sa svojim vozilo prevrnuo na bok i udario u metalnu ogradu - kažu u međimurskoj policiji.

Oba vozača i biciklistkinja prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su zadržani na liječenju i, kako javlja ŽC 112, nikome život nije ugrožen. Težina zadobivenih ozljeda za sada nije poznata. 

Očito da je i ovoj nesreći kumovao alkohol jer je, kako neslužbeno saznajemo, 49-godišnjak upravljao vozilom s većom koncetracijom alkohola i to sa više promila. 

Opširnije o nesreći policija će javiti u ponedjeljak.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci