Vijesti / Crna kronika

APEL POLICIJE Traže se očevici jučerašnje nesreće na istočnoj obilaznici

APEL POLICIJE Traže se očevici jučerašnje nesreće na istočnoj obilaznici

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 12. lipnja, oko 21.50 sati na Istočnoj obilaznici grada Varaždina.

- Mladić u dobi od 23 godine upravljao je teretnim vozilom s pridodanim priključnim vozilom, desnom prometnom trakom zapadnog kolničkog traka obilaznice u smjeru Turčina. Dolaskom do raskrižja s prilaznom cestom poduzeću, na kojem se prometom upravlja semaforom, u kočenju je skupom vozila ušao u raskrižje na znak neutvrđenog svjetla na semaforu. Tom je prilikom  prednjim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je prilaznom cestom iz smjera poduzeća, skrećući ulijevo prema Varaždinu, također na znak neutvrđenog prometnog svjetla na semaforu, upravljao 40-godišnjak. Osobno je vozilo uslijed udara odbačeno van kolnika udesno, na mekani travnati teren, dok je skup teretnog i priključnog vozila u zanošenju udario u dva stupa javne rasvjete, stup s konzolama semaforskih uređaja te prometni znak - stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač osobnog vozila te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Za vrijeme trajanja očevida sve do 1 sat, zapadni kolnički trak na navedenoj je dionici bio zatvoren za sav promet te se isti odvijao obilazno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti nastanka prometne nesreće.

- Molimo svjedoke i očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 192, odnosno 372-404 - apelira varaždinska policija.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!