Vijesti / Crna kronika

PROMETNE NESREĆE Tijekom vikenda velik broj ozlijeđenih u prometu!

PROMETNE NESREĆE Tijekom vikenda velik broj ozlijeđenih u prometu!

Nesreća u Selniku, ozlijeđen 43-godišnjak

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 14. travnja, oko 9.50 sati u Selniku. Muškarac starosti 41 godinu upravljao je osobnim vozilom državnom cestom D35 iz smjera Varaždina u smjeru Ivanca.

Zbog ne držanja potrebitog razmaka iza drugog vozila, prednjim je djelom vozila udario u zadnji dio vozila kojim je ispred njega upravljao 43-godišnjak.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobio 43-godišnjak, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Nesreća u Vidovcu, vozilo udarilo u drveni stup niskonaponske mreže HEP-a

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 14. travnja, u 10.35 sati, u ulici Stjepana Radića u Vidovcu, ozlijeđena je jedna osoba. Muškarac starosti 33 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina.

Zbog ne držanja potrebitog razmaka iza drugog vozila pri vožnji u slijedu, prednjim je djelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 67-godišnjakinja, a koja je smanjila brzinu svog vozila radi nailaska vozila ispred, koje je skretalo.

Uslijed udara vozilo je odbačeno u lijevo i udarilo je prednjim djelom u drveni stup niskonaponske mreže vlasništvo HEP-a. Vozačica je ozlijeđena, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

U Papincu ozlijeđena 42-godišnja biciklistica

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 15. travnja, oko 10.05 sati, u Varaždinskoj ulici u Papincu ozlijeđena je 42-godišnja biciklistica.

Na parkiranom vozilu uz rub kolnika Varaždinske ulice, muškarac starosti 31-godinu je otvorio vozačeva vrata a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti da ne ometa kretanje drugih sudionika.

U tom trenutku je biciklom naišla 42-godišnjakinja i vratima je udario u ručicu upravljača bicikla. Biciklistica je izgubila nadzor i pala na kolnik, te zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Oduzeo prednost neregistriranom mopedu, mopedist ozlijeđen

U subotu, 15. travnja, oko 14.05 sati u Gornjoj Poljani, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 66 godina je upravljao osobnim vozilom iz smjera Grešćevine u smjeru Donje Poljane.

Dolaskom do jedne trgovine započeo je skretati vozilom u lijevo i oduzeo prednost prolaska neregistriranom mopedu sa kojim je iz suprotnog smjera zadržavajući smjer kretanja upravljao 27-godišnjak.

Mopedist je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U Hrastovskom ozlijeđeno dijete pretrčavajući kolnik

U subotu, 15. travnja oko 16.50 sati u Ludbreškoj ulici u Hrastovskom, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete.

Dijete starosti 11 godina je neoprezno pretrčavalo kolnik Ludbreške ulice iz smjera nogometnog igrališta u smjeru dvorišta, dok je kolnikom Ludbreške ulice iz smjera Ludbrega u smjeru Slanja upravljala osobnim vozilom 46-godišnjakinja.

U trenutku pretrčavanja djeteta, ista je prednjim djelom vozila udarila u dječaka koji je zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sad nisu okvalificirane.

U Turčinu 72-godišnjak pod utjecajem alkohola izazvao nesreću

U subotu, 15. travnja oko 19.30 sati u Turčinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Muškarac starosti 72 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.39 g/kg. Upravljao je Zagrebačkom ulicom u smjeru Varaždina.

Dolaskom pred raskrižje Zagrebačke ulice sa ulicom Dubravka, brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku i vlastitim sposobnostima, te je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila, kojim je do tada ispred upravljao muškarac starosti 43 godine, a koji je zaustavio vozilo zbog propuštanja vozila iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobila oba vozača, te im je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

U Kučanu Ludbreškom alkoholizirani 53-godišnjak sletio u jarak

U nedjelju, 16. travnja oko 00.30 sati na lokalnoj cesti u Kučanu Ludbreškom, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 53 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.47 g/kg.

Upravljao je iz smjera Vinograda Ludbreških u smjeru Ludbrega.

Dolaskom u oštri zavoj uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilo i sletio u cestovni jarak, te je došlo do prevrtanja vozila.

Ozlijeđenom vozaču je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Na VaraždinBregu ozlijeđen 22-godišnjak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 16. travnja u 3.30 sati, u ulici Halić na Varaždin Bregu ozlijeđen je 22-godišnjak.

On je upravljao osobnim i brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku, te je izgubio nadzor nad vozilom i udario u metalnu ogradu. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!