Vijesti / Crna kronika

LEŠ U ZAMRZIVAČU Ubio majku koja mu je plaćala dugove i kredite

LEŠ U ZAMRZIVAČU Ubio majku koja mu je plaćala dugove i kredite

Nakon što ju je nožem izbo dvadesetak puta, Tomislav Ciglenečki (35) pokušao je sakriti tijelo svoje majke u zamrzivač. Iz njega je izvadio meso i odložio ga u kadu. Nije uspio ugurati cijelo tijelo pa je zamrzivač dijelom ostao otvoren.

Tako se, prema neslužbenim informacijama, pokušao riješiti tijela svoje 55-godišnje majke Vlaste koju je usmrtio. Policija je u nedjelju kasno poslijepodne u kući u zagorskom Pustodolu pokraj Donje Stubice pronašla tijelo i uhitila osumnjičenog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijelo je prvi pronašao žrtvin bratić policajac koji je došao zato što su ga mještani obavijestili da se Tomislav čudno ponaša i nepovezano govori da mu je mama u bolnici zbog srca.

– U šoku smo. Susjeda je bila radišna. Bili smo na “dobar dan”. Nije odlazila u selo, imala je kokoši, purane i dva psa. Slabije je čula pa je glasno razgovarala sa životinjama. Sin se pojavio prije godinu dana, ali ni on nije izlazio. Vidjela sam ga dva puta s leđa pa ga ne bih ni prepoznala. Imao je psihičkih problema – kazala nam je susjeda.

Kad se točno teško ubojstvo dogodilo, zasad se ne zna. Jedna ju je susjeda posljednji put živu vidjela u petak poslijepodne. Tomislav je dugo živio s ocem Miljenkom od kojeg se Vlasta razvela, nakon čega se odselio u stan svoje majke u Sesvetama. Obolio je i umro prije desetak godina.

– Tomislav je navodno zbog nečeg bio u zatvoru pa nije ni došao na očev sprovod. Kasnije mu je umrla i baka. Prije godinu dana vratio se majci jer nije imao od čega plaćati režije i hranu budući da je nezaposlen – veli nam susjed. Vlasta se nikad nije požalila na sina.

Čuli su da je zbog droge bio i na liječenju. U iskazu je navodno ponavljao da mu je majka bila demon i vještica pa nije isključeno ni da je ubojstvo počinio drogiran. Portal Zagorje International piše da je za još jednu ženu govorio da je vještica i da ju je čak tražio po selu te da je u dvorištu uzgajao indijsku konoplju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci