Vijesti / Crna kronika

MUŠKARAC IZ PARAGA Ukrao Suzuki, udario vozača bicikla i zabio se u ogradu

MUŠKARAC IZ PARAGA Ukrao Suzuki, udario vozača bicikla i zabio se u ogradu

U subotu poslije 15 sati varaždinska policija zaprimila je dojavu da je u Trenkovoj ulici ukraden automobil Suzuki SX4.

>>> POTJERA U Varaždinu ukrao auto pa u bijegu od policije sletio s ceste u Kuršancu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Doznajemo da je novi auto ukrao 40-godišnjak iz Paraga. On je iskoristio nepažnju vlasnika koji je otvarao haustor. Sjeo je u auto i jednostavno odjurio.

Vrlo brzo policijske patrole na terenu uočile su ukradeni automobil u prometu i nastojali ga zaustaviti, ali vozač se na to oglušio.

Prema pričanjima svjedoka vozio je kao divljak pa je u Varaždinu udario u jednog biciklistu, što su nam potvrdili i u varaždinskoj policiji. Srećom, vozač bicikla navodno je prošao bez ozbiljnijih ozljeda.

S ukradenim autom krenuo je preko mosta prema Međimurju želeći pod svaku cijenu pobjeći policijacima koji su ga slijedili. No, potjera je vrlo brzo okončana i to u Gornjem Kuršancu, gdje je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je sletio s ceste i zabio se u ogradu. I tu je bio kraj filmske potjere.

Stigla je policija s varaždinske i međimurske strane.

- Totalka je na novom autu koji je ukraden. Kod uhićenja se kradljivac jako opirao, svađao i pljuvao. Ali stvarno svaka čast policajki i policajcu koji su uz primjenu sredstava prisile svladali agresivnog čovjeka - ispričali su nam svjedoci događanja.

Muškarac iz Paraga je uhićen i nakon pružene liječničke pomoći priveden u policiju, koja provodi kriminalističko istraživanje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci