Vijesti / Crna kronika

U tri prometne nesreće ozlijeđene četiri osobe

U tri prometne nesreće ozlijeđene četiri osobe

Jučer, 9. kolovoza oko 6,10 sati u Trnovcu, u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Osobnim vozilom je Ludbreškom ulicom upravljala 20-godišnjakinja. Upravljala je u smjeru Varaždina. Uslijed ne držanja potrebitog razmaka prilikom kretanja vozila u slijedu prednjim djelom je udarila u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 56-godišnjak, a koji je usporavao brzinu radi nailaska vozila na kolonu vozila ispred sebe.

Od siline udara vozilo je odbačeno na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, te je prednjim djelom vozila udarilo u lijevi bočni dio osobnog vozila koje je ulicom iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak. Ozljede su zadobili 20-godišnjakinja i 56-godišnjak. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

42-godišnjakinja naletjela na auto ispred

Isti dan u 20 sati u ulici Jurja Merlića u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Žena starosti 42 godine upravljala je osobnim vozilom Merlićevom ulicom iz smjera Međimurske u smjeru Supilove ulice. Brzinu vozila nije prilagodila osobinama i stanju na kolniku te uvjetima prometovanja tako da vozilo može zaustaviti pred svakom preprekom koju može u tom trenutku predvidjeti.

Tom prilikom je u kočenju prednjim djelom vozila udarila u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje upravljao 19-godišnjak, a koji se nalazio zaustavljen na kolniku propuštajući vozila iz suprotnog smjera. Ozlijeđeni je vozač osobnog vozila, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Uletjela u raskrižje i oduzela prednost pijanom vozaču

Oko 20,40 sati u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Žena starosti 33 godine upravljala je osobnim vozilom Ulicom Zrinskih i Frankopana iz smjera ulice Stanka Vraza.

Dolaskom do raskrižja sa Kapucinskim trgom na kojem se raskrižju upravlja uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima ušla je u raskrižje na znak zelenog svjetla skretajući u lijevo, a da prethodno nije propustila osobno vozilo kojim je iz smjera Vidovskog trga pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.70 g/kg i nepropisnom brzinom kretanja upravljao 43-godišnjak, a dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu zadržavajući smjer kretanja.

Ozljede je zadobila vozačica osobnog vozila, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjak je doveden u Policijsku postaju Varaždin i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!