Vijesti / Crna kronika

ISTRAGA Dvojica osumnjičena za napad na policajca u Varaždinu

ISTRAGA Dvojica osumnjičena za napad na policajca u Varaždinu

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje dvojice uhićenih hrvatskih državljana (1988. i 1996.) zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela prijetnje, napada na službenu osobu i prisile prema službenoj osobi.

- Postoji osnovana sumnja da je drugoosumnjičenik, 1. siječnja,  u stanu u Varaždinu zaprijetio svom bratu da će ga dati ubiti, a kad su u stan pristupili policijski službenici povodom dojave o obiteljskom nasilju, prvoosumnjičenik je prišao s leđa policijskom službeniku i udario ga šakom po ramenu. Osnovano se sumnja da je drugoosumnjičenik, u cilju da spriječi svoje privođenje i smještaj u policijsko službeno vozilo, zadao policijskom službeniku više udaraca nogom u desno koljeno i nanio mu tjelesne ozljede.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila obojici osumnjičenika istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - javlja DORH

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!