Vijesti / Crna kronika

KRAĐA Provaljeno u dva vozila na parkiralištu mjesnog groblja u Bartolovcu

KRAĐA Provaljeno u dva vozila na parkiralištu mjesnog groblja u Bartolovcu

U nedjelju, 7. siječnja, od 14.45 do 15.45 sati u Varaždinskoj ulici u Bartolovcu, na parkiralištu mjesnog groblja, nepoznati je počinitelj provalio u dva osobna vozila u vlasništvu 68-godišnjaka i 73-godišnje žene, javlja PU varaždinska.

Tom je prilikom iz vozila otuđio torbu, novac, osobne i bankovne dokumente i drugo.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policija skreće pozornost građanima da prilikom posjete grobljima obrate veću pozornost na svoja osobna vozila i stvari koje u njima ostavljaju, kako ne bi postali žrtvama kaznenih djela provala i krađa.

Posebno upozoravaju kako prilikom napuštanja vozila, čak i kratkotrajnog, treba ugasiti motor vozila i uzeti ključeve sa sobom, ne ostavljati ključeve i dokumente u vozilu, zatvoriti prozore na vozilu kao i pomični krov ukoliko ga vozilo ima, vrijedne predmete ne ostavljati u vozilu, a posebno ne na vidljivim mjestima u unutrašnjosti vozila, te ne ostavljati vozilo na mračnom i pustom mjestu duže vrijeme

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!