Vijesti / Crna kronika

OSUĐEN Za divljanje po cestama rad za opće dobro i liječenje

OSUĐEN Za divljanje po cestama rad za opće dobro i liječenje

Krunoslav F. (21), elektroinstalater s varaždinskog područja koji je u lipnju prošle godine divljao po cestama, ugrožavao druge vozače i pješake te bježao policiji, osuđen je nepravomoćno na godinu dana zatvora koji će mu se zamijeniti s radom za opće dobro.

Mladić koji u Njemačkoj zarađuje 20.000 kuna mjesečno u Audiju TT u noćnim satima 11. lipnja prošle godine jurio je po Brezničkom Humu, Jareku Bisaškom i Podvorcu, pretjecao preko pune linije i prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio policijskog službenog vozila koje se od siline udarca zanijelo i zaustavilo na kolniku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izašao je iz automobila i dao se u bijeg, no dvojica policajaca brzo su ga dostigla i privela. Već četiri dana kasnije jurio je, ovaj put na motociklu marke Kawasaki, po Tužnom, Vidovcu i Gojancu, i bježeći od policijskog vozila koje ga je pokušalo zaustaviti, udario u automobil kojemu je oduzeo prednost.

Pao je i počeo trčati prema obližnjoj livadi, vičući policajcima da ga nikad neće uhvatiti. Malo se preračunao jer je opet završio na policiji. U kaznu mu se ubrajaju tri mjeseca koje je proveo u istražnom zatvoru.

Jedan dan zatvora zamjenjuje mu se s dva sata rada za opće dobro, a Općinski sud u Varaždinu propisao mu je i sigurnosne mjere obveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu i drogi, psihijatrijsko liječenje i zabranu upravljanja motornim vozilom A i B kategorije u trajanju od jedne godine.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!