Vijesti / Crna kronika

VIDEO I FOTO Dječak (8) išao u školu prečicom preko pruge i poginuo

VIDEO I FOTO Dječak (8) išao u školu prečicom preko pruge i poginuo

U selu Madžarevo u Varaždinskoj županiji poginulo je osmogodišnje dijete na koje je naletio vlak. Nesreća se dogodila danas oko 8.35 sati u blizini pružnog prijelaza. 

Dječak je navodno išao u školu i krenuo prečicom preko pruge, izvan prijelaza. U Madžarevu, naselju u sastavu grada Novog Marofa, kažu da dječak na putu do škole nije trebao prelaziti željezničku prugu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Uz prugu ide cesta koja vodi sve do područne škole i dječak ju nije trebao prelaziti. Pruga je poviše ceste, a zašto se popeo na nju, ne zna se - kaže Branko Topolovec, predsjednik Mjesnog odbora. Mještani povremeno kao prečac koriste prijelaz prelo pruge koji je ograđen, a zatvoren je prije više godina. Dječak od kuće do škole, kažu u selu, ima nešto manje od kilometra.

– Očevidom je utvrđeno da je putnički vlak koji je vozio iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba oko 7.40 sati naletio na osmogodišnjeg dječaka, koji se kretao puteljkom uz prugu, i to neposredno kod mjesta koje mještani koriste za prijelaz preko željezničke pruge.

Zbog zadobivenih ozljeda, nesretni je dječak preminuo na mjestu događaja. Po nalogu državne odvjetnice obavit će se obdukcija na odjelu Patologije varaždinske Opće bolnice – priopćila je PU varaždinska.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci