Vijesti / Crna kronika

VARAŽDIN Poznati detalji nesreće u kojoj je vozilo 'završilo' u stablu

VARAŽDIN Poznati detalji nesreće u kojoj je vozilo 'završilo' u stablu

Jučer, 7. veljače, oko 7.40 sati u Ulici Braće Radića u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba, a policija je u priopćenju iznijela detalje.

> SLETIO S CESTE U Varaždinu udario u parkirana vozila, a potom završio u stablu

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Muškarac starosti 58 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera raskrižja s Ulicom Stanka Vraza u smjeru raskrižja s Trakošćanskom ulicom. Vozilom nije držao potreban razmak kod kretanja iza drugog vozila tako da ne ugrožava sigurnost prometa uslijed čega je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 27-godišnjak.

Potom je u nekontroliranoj vožnji prednjim djelom vozila udario u zadnji lijevi dio osobnog vozila kojim je upravljao 51-godišnjak, koji se zaustavio na parkiralištu radi parkiranja, zatim je udario u lijevi zadnji dio osobnog vozila kojim je upravljala 46-godišnjakinja, koja se također zaustavila na parkiralištu.

Nakon toga se nastavio kretati vozilom po kolniku prilikom čega je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet iz suprotnog smjera, gdje je prednjim djelom vozila udario u zadnji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je ulicom Braće Radić iz suprotnog smjera upravljala žena starosti 51 godinu, nakon čega je prešao u desno izvan kolnika na nogostup i zemljanu površinu te udario u stablo.

Uslijed udara 58-godišnji vozač je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - javlja PU varaždinska.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!