Vijesti / Crna kronika

PRETUČEN U POSTAJI? Dominko: 'Policija se vadi da je dečko prijetio ubojstvom'

PRETUČEN U POSTAJI? Dominko: 'Policija se vadi da je dečko prijetio ubojstvom'

- Pripadnik PU varaždinske ove je noći teško ozlijedio 17-godišnjaka iz Svibovca Podravskog, a svjedok sam pretresa njegove kuće, na poziv njegove majke - objavio je na Facebooku Marijan Dominko, županijski vijećnik iz redova Živog zida.

- Da bi 'oprali' slučaj, policajac koji je dečka izubijao, prijavio je da mu je on na policijskoj postaji prijetio ubojstvom, pa je sad pretres. Sedamnaestogodišnjak iz Svibovca trenutno leži na kirurgiji Varaždin - dodao je Dominko, a više detalja iznio je u videu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz PU varaždinske rekli su da je 17-godišnjak prijavio narušavanje javnog reda i mira, no prilikom postupanja je vrijeđao policajce.

- 17-godišnjaku slijedi prekršajna prijava zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Osim toga prijetio je policijskom djelatniku, stoga je od strane suda izdan nalog za pretres kuće, što je u tim slučajevima uobičajena procedura - kažu u policiji.

- Izvidi su u tijeku, no oni su tajni, tako da ne možemo iznijeti više detalja. Majka dječaka također je podnijela policiji prijavu da je njezin sin pretučen u policijskoj postaji, no utvrđuju se sve okolnosti događaja nakon čega će se policija u cijelosti očitovati o slučaju.

Policija nije bila u mogućnosti potvrditi je li 17-godišnjak bio svjedok ili možda sudionik tučnjave na Korzu o kojoj smo izvijestili ranije.

> VIDEO Na Korzu izbila tučnjava: 'Prizor se ponavlja gotovo svaki vikend'

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!