Vijesti / Crna kronika

Vidno pijan galamio na kolodvoru pa se 'odmorio' u policijskoj stanici

Vidno pijan galamio na kolodvoru pa se 'odmorio' u policijskoj stanici

U nedjelju, 22. travnja, oko 19 sati varaždinski policajci postupali su po dojavi o narušavanju javnog reda i mira na prostoru željezničkog kolodvora. Dolaskom na mjesto događaja, policijski su službenici zatekli muškarca za kojeg je naknadno utvrđeno da se radi o 53-godišnjaku, kako u vidno alkoholiziranom stanju, viče, galami i uznemirava putnike i prolaznike.

- S obzirom da se oglušio na upozorenja policijskih službenika da prestane s narušavanjem javnog reda i mira te kako kod sebe nije imao nikakav dokument na temelju kojeg bi se utvrdio njegov identitet, policijski su mu službenici izdali naredbu da pođe s njima do službenog vozila i da će biti doveden u policiju radi utvrđivanja identiteta. Navedeni je pritom počeo vrijeđati policijske službenike i nekontrolirano mahati prema njima, zbog čega su nad njim nakon više izdanih upozorenja, uporabljena sredstva prisile te je doveden u Policijsku postaju - stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što je zbog uporabe sredstava prisile pregledan po ekipi Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, odbio je ponuđeno alkotestiranje te je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

Tijekom boravka u spomenutoj prostoriji, muškarac je izricao razne prijetnje nasilnim radnjama i smrću policijskom službeniku navedene Policijske postaje. Zbog toga je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Prijetnje, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci