Vijesti / Automobilizam

Zapošljavanje

Mate Rimac opet zapošljava: Treba im više od stotinu ljudi!

Mate Rimac opet zapošljava: Treba im više od stotinu ljudi!
Davor Javorović/PIXSELL

Većina radnika zaposlena je u sjedištu tvrtke u Svetoj Nedelji, a ove godine Rimac Automobili otvorili su urede u Splitu i Osijeku. Radnici dolaze iz čak 27 zemalja svijeta

Tvrtka Rimac Automobili na svojoj je stranici u ponedjeljak objavila da opet zapošljava. Traži stotinu novih radnika. Detalje možete pronaći ovdje.

Rimac Automobili zapošljavaju 429 radnika u stalnom radnom odnosu, odnosno ukupno 482 radnika uključujući vanjske suradnike i studente. Većina radnika zaposlena je u sjedištu tvrtke u Svetoj Nedelji, a ove godine Rimac Automobili otvorili su urede u Splitu i Osijeku. Radnici dolaze iz čak 27 zemalja svijeta, piše na stranicama Rimac Automobila, piše portal 24sata.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim vlastitih projekata, Rimac Automobili rade na razvoju još vozila i tehnologija. Rimac je priznati partner mnogih svjetskih proizvođača automobila - Porschea, Automobila Pininfarina, Aston Martina, CUPRA-e, Renaulta i mnogih koji nisu toliko u fokusu javnosti. Ovo su uzbudljiva vremena za nas i nastavljamo s teškim radom. Odlučni smo ispuniti sva naša obećanja - poručuju iz Rimac Automobila.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video