Vijesti / Automobilizam

POBOLJŠANJE STANJA SIGURNOSTI

NADZOR BRZINE Evo na kojim će se još lokacijama u Varaždinu postaviti kamere

NADZOR BRZINE Evo na kojim će se još lokacijama u Varaždinu postaviti kamere
Igor Kralj/PIXSELL

U narednom razdoblju za područje grada Varaždina predviđena je nabava i postavljanje ukupno četiri dodatna kućišta i jedne kamere za nadzor brzine kretanja vozila...

Poboljšanje stanja sigurnosti na cestama cilj je koji se želi postići kamerama za nadzor brzine koje se nalaze na dionicama diljem Hrvatske, pa tako i u Varaždinu.

Trenutno su kućišta postavljena na pet lokacija i to na državnoj cesti D-2 u Hrašćici i Trnovcu, na državnoj cesti D-3 u Tomaševcu Biškupečkom te u Ulici braće Radić i Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, na kojima se premještaju dvije kamere.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, prema saznanjima kojima raspolaže Policijska uprava varaždinska, u narednom razdoblju za područje grada Varaždina predviđena je nabava i postavljanje ukupno četiri dodatna kućišta i jedne kamere za nadzor brzine kretanja vozila.

- Navedena četiri kućišta planiraju se postaviti na dvije lokacije na cestama s po dvije kolničke trake i to u Koprivničkoj ulici u Varaždinu i na istočnoj obilaznici na D-2 (kod Solvisa) - kažu u policiji, dodavši da s informacijom o točnom terminu isporuke i postavljanja predmetne opreme ne raspolažu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video