Vijesti / Automobilizam

CARS & COFFEE

LUKSUZNE 'PILE' NA JEDNOM MJESTU Automobilističko događanje u Varaždinu izazvalo veliko zanimanje

LUKSUZNE 'PILE' NA JEDNOM MJESTU Automobilističko događanje u Varaždinu izazvalo veliko zanimanje
Varaždinski.hr

Prave 'pile' na jednom mjestu - u Varaždinu je održano automobilističko događanje Cars & Coffee...

Na Kapucinskom trgu u Varaždinu ove je nedjelje, 14. listopada, vladala gužva 'kao da je Špancirfest'. Razlog tomu jest automobilističko događanje Cars & Coffee koje je po prvi puta stiglo u Hrvatsku.

Varaždinci, ali i brojni drugi posjetitelji imali su prilike vidjeti super luksuzne automobile. 'Selfiji', fotografiranje automobila, ali i detaljno razgledavanje opreme koju automobili imaju itekako su razveselili mnoge.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Odlično je, ali takav automobil mogu samo sanjati', 'Ovo je super, lijepo da ima toliko ljudi', 'Prave pile na jednom mjestu', neki su od komentara ljudi.

CARS & COFFEE Luksuzni automobili okupirali Kapucinski trg Cars & Coffee Varaždin

Porsche, Jaguar, Mercedes, BMW, Maserati, Audi, samo su neke od marki izloženih automobila. Naročita gužva stvorila se oko Rimčevog C_Two koji je po ubrzanju najbrži na svijetu.

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare suvremenih super automobila i prestižnih oldtimera. Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. 

Prošle je godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen u susjednoj Sloveniji, a sada se brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) pridružila i Hrvatska.

U galeriji pogledajte kako je bilo.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video