Vijesti / Automobilizam

AUTOMOBILISTIČKA MANIFESTACIJA

Rimčev najbrži automobil na svijetu stiže ove nedjelje na Kapucinski trg!

Rimčev najbrži automobil na svijetu stiže ove nedjelje na Kapucinski trg!
Grad Varaždin

U nedjelju, 14. listopada, super automobili bit će izloženi javnosti u prelijepoj baroknoj prijestolnici Hrvatske – na Kapucinskom trgu u Varaždinu...

Ovog vikenda Varaždin će ugostiti Cars & Coffee automobilističku manifestaciju, koja se po prvi put održava u Hrvatskoj. U nedjelju, 14. listopada, od 16.30 do 18.30 sati posjetitelji i ljubitelji super automobila moći će na Kapucinskom trgu u srcu Varaždina razgledati prestižne primjerke super luksuznih sportskih automobila.

Nije više tajna da će im se pridružiti i Rimčev C_Two - po ubrzanju najbrži automobil na svijetu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovogodišnjem Cars & Coffee događanju u Hrvatskoj prethodio je niz uspješnih automobilističkih događaja po Europi i svijetu te dva iznimno atraktivna događaja u susjednoj Sloveniji.

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare  suvremenih super automobila i prestižnih old timera. Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Nakon Los Angelesa i Chicaga, na drugom kraju legendarne Route 66, slijedili su New York, Europa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna  mreža se širi iz godine u godinu.

Prošle je godine Cars & Coffee po prvi put predstavljen u susjednoj Sloveniji, a sada se brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) pridružuje i Hrvatska!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video