Vijesti / Automobilizam

HRT ponovo maltertira građane: Tužbe ako ne prijavite prijamnik u autu

HRT ponovo maltertira građane: Tužbe ako ne prijavite prijamnik u autu

HRT prijeti tužbama onim građanima koji ne prijave radio prijamnik u automobilu, bez obzira slušaju li ili ne program HRT-a. U to se uvjerio jedan Zadranin koji je od HRT-a dobio obavijest u kojoj mu prijete tužbom.

'Protiv počinitelja prekršaja ovlašteni tužitelj namjerava podnijeti optužni prijedlog zbog osnovane sumnje da u roku od 30 dana od nabave prijamnika odnosno registracije motornog vozila s ugrađenim prijamnikom isti nije prijavio Hrvatskoj radioteleviziji, a čime je počinio prekršaj iz članka 47. Zakona o HRT-u u vezi sa člankom 34. stavkom 5. Zakona o HRT-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Došlo u pošti, ka što na slici piše - HRT mi namjerava uručiti optužni prijedlog jer nisam prijavia RADIO IZ SVOG AUTA?! WTF?! Zašto?! Znači, po njima bi triba platiti 80kn mjesečno ilitiga skoro 1000 kn godišnje za hebeni auto-radio...

Prvo, NE SLUŠAM HRT i ne gledam HRT... HRT ne slušam niti u tunelu dok idem za Zagreb... Drugo, ne slušam niti jednu drugu radio postaju jer slušam svoju muziku... I treće, odakle njima moji podaci (oib i adresa), tj. kako uopće znaju da imam auto? I još k tome kako znaju da imam radio unutra i da valja? Đubrad jedna lopovska... Aj neka mi netko da jedan valjani argument za HRT', napisao je Zadranin na svom Facebooku. S njim smo stupili u kontakt, ali je rekao da sa širu javnost ipak želi ostati anoniman.

HRT-u smo poslali upit u kojem nas je zanimalo hoće li i drugi građani koji posjeduju auto uskoro dobiti sličan zahtjev.

Izvor: Index.hr

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci