Vijesti / Automobilizam

DELIMAR nastupio u novoj sezoni sa još jačim i boljim Polom

DELIMAR nastupio u novoj sezoni sa još jačim i boljim Polom

Na brdskoj utrci nastupio je i čakovečki automobilist Vedran Delimar, sa svojim na novo 'složenim', jačim i boljim VW Polom. Sa turbo punjačem na motoru odvozio je svoju prvu utrku sezone u najprestižnijoj i najjačoj klasi E23, te se suočio sa veoma jakom konkurencijom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Bilo je to nekoliko nezaboravnih dana prije samog vikenda utrke. Auto je bio pripremljen nakon 40 dana sastavljanja i modificiranja, ali i sa nekim tehničkim problemima koje nismo nikako mogli otkloniti. Na kraju se auto posložio dva sata prije samog kretanja na utrku.

Po programu su se u subotu vozila dva neslužbena treninga, te dva službena. Staza je od jutra bila veoma mokra i skliska te se do zadnjeg treninga potpuno osušila.

Nevjerojatnih 13,5 sekundi brže sam odvezao stazu nego na utrci posljednji put, sa vremenom od 3:25:075 na 5510 metara zavojite staze. Polo se fantastično ponaša na stazi. Nakon kišne noći, staza je ujutro ponovo bila jako skliska.

Same utrke odvezao sam nešto sporije, ali završio na 7. mjestu u Klasi E23, te odličnom 25. mjestu u generalnom poretku Prvenstva Hrvatske. Volio bih zahvaliti Sitarić prijevozu na donaciji trkačih guma koje su mi uvelike pomogle u ostvarivanju rezultata, mojim roditeljima, te ostalim sponzorima!', zaključuje svoje dojmove Delimar.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!