VIDEO Ovo su trenutno najsigurniji automobili na tržištu

EURO NCAP objavio je listu najboljih automobila po segmentima za prošlu godinu, a najviše razloga za zadovoljstvo ima Volkswagen, piše portal Index.hr. Tijekom prošle godine Euro NCAP je kroz šake propustio gotovo 70 automobila koji su tijekom testova razbijani sa svih strana. Neki su ostali neprepoznatljivi, a neki su se pokazali izuzetno sigurnima. U potonju kategoriju ulazi čak tri Volkswagena koji su ostvarili najbolje rezultate u svojim segmentima.

Tako je Polo najsigurniji supermini, T-Roc je najbolji u domeni malih off-road vozila, a Arteon se profilirao u najsigurniju limuzinu protekle godine. Volvo je i dalje sinonim sigurnosti, njegov XC60 je najsigurniji veliki off-road model, ali i najbolje ocijenjen model u cjelokupnoj konkurenciji.

Opel je u rukama Francuza, a s njima šuruje i na crossover modelima. Titula najsigurnijeg malog MPV-a ide upravo Opelu za model Crossland X. Konačno dolazimo i do Subarua koji je modelima XV i Impreza stekao titulu najsigurnijeg malog obiteljskog automobila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije