Vijesti / Automobilizam

AC BAUMGARTNER je najuspješniji trgovac Suzuki vozila u Hrvatskoj!

AC BAUMGARTNER je najuspješniji trgovac Suzuki vozila u Hrvatskoj!

U četvrtak, 18. siječnja je u u Opatiji u hotelu 'Ambasador' upriličena konferencija hrvatskih prodavača Suzuki automobila. Cilj konferencije je bio napraviti osvrt na uspješnu 2017. godinu i ujedno predstaviti planove i ciljeve za ovu godinu.

Na konferenciji na kojoj su prisustvovali predstavnici iz Japana i Mađarske proglašeni su i nagrađeni uspješni trgovci Suzuki modela, a najboljim trgovcem koji je ostvario najveći rast prodaje vozila u 2017. godini proglašen je AC Baumgartner!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nagradu je primio direktor tvrtke AC Baumgartner, Ivan Baumgartner.

To je samo dokaz da su kupci već odavno prepoznali kvalitetu i racionalnost te vrhunski omjer uloženo-dobiveno koji krasi sve aktualne Suzuki modele - što je i dovelo AC Baumgartner na tron.

AC Baumgartner se također može pohvaliti da ima najveći udio prodanih vozila od svih Suzuki trgovaca u Hrvatskoj. Uvjerljivo drži prvo mjesto po broju privatnih kupaca u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji i prvo mjesto po ukupnoj prodaji osobnih vozila (privatno i poslovno) u Varaždinskoj županiji te ima najbolje rezultate pojedinačne prodaje.

'Zahvaljujemo svim kupcima na povjerenju!", poručio je Ivan Baumgartner.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci